Hemma




Hej! Jag är hemma nu och det är jätte skönt. Resan och tävlingarna gick helt okej men det är så otroligt skönt att vara hemma. 

Imorgon är det sista skoldagen innan lov i 4 dagar (jag behöver det xD) men nu ska jag lämna telefonen och skriva lite rellauppsats kanske! 


Påväg

Hej! 
Sitter på båten till Vasa nu för en helg fylld med gymnastik. Jag har gymnaster som tävlar och jag ska göra min första tävling som tränare på bortaplan :) kul!
Saknar redan hemmet lite men har lämnat allt skolarbete hemma så jag ska försöka koppla av och ha det bra! 




Min kille <3

Efter världens bästa påsklov har jag idag tagit mig till att umgås med buster :) Super glad kille på bilderna och jag plockade fram systemkameran också tillpåallt bara för att få fina bilder på honom!

Snapchat my friend




Golden morning




Alla ovan är från gårdagen, firade påsk med min släkt från mammas sida ute i Eckerö och sen for vi till jerre för att lägga oss ner och smälta all mat! For ut på en ganska kort men snabb springtur men det är nått i mitt vänstra knä.. (Vaknade en morgon och kunde inte röra eller stödja på det..så måste på nått sätt vridit det i sömnen) 

Idag är det lördag och det är påskmiddag med jerres släkt. Vi vaknade runt halv 11 och det blev morgonfrukost ute på terassen :') 

Imorgon åker jag till Sverige med jerres familj och hjälper killarna hitta lite kläder och skor! :) annars händer ingenting! 
Måndagmorgon är det bollhalla som gäller för att förbereda tjejerna för tävlingen lite extra! 

Kram och hejdååå


Dagen före Tordagen


Skola, teori, läxor, sova, skola, teori, läxor, sova det är var mitt liv går ut på!! Börjar bli knäpp men efter april är äntligen teorin slut och då ska jag väl om någon gång få tid till annat! I helgen är det påsk och jag skulle vilja spendera hela påsken på stugan men i en egen husbil.. Saknar att ha mitt eget och ja, campinglivet! 

Imorgon är det skärtorsdag och sen är det påååskpåååsklooov!! ❤️


Black and whiteee





Tänk om alla skulle ha en "nellie"

Jag har den finaste vännen av alla



Måndag i april

Äntligen fick jag tid för träning, drog ett hemmapass idag (som vanligt,har blivit lite av ett fan av det för hatar alla som är och åker till acancia bara för att säga till andra att man gör det!) Såå därför stannar jag hemma ist. 

Började 8 imorse efter en natt med mindre sömn, gjorde inte så mycket då jag ändå slutade 12.50 idag :) fina killen kom efter mig och migränkänningarna började släppa direkt när jag fick komma hem! 
 
Ikväll är det ju de där 3 timmarna bilteori som gäller och sen ska jag sooooooova.
PUSS OCH HEJ
 

KAOS

HEHHEHHEHE! (Det ska stå hejhej men jag orkar inte radera och skriva om) det råder kaos i mitt huvud. Det är ganska mycket just nu, vårfest, bilteori, skola, träningar, och så viiiidare!

Igår satte IFKs fottissäsong i gång och det blev självklart en seriepremiär titt med pappsen 😘 

Ikväll är det teori i 3 timmar som gäller och före det lite skola! Hejs! 



Dagarna går i samma takt





Hej, femte och även den sista perioden har äntligen kört i gång och det känns jätte skönt! Den är inte så tung och det känns också otroligt skönt i vardagen. Jag har börjat med alla 20 timmars teori kurser till körkortet och idag har jag även varit på synkontroll! Snart snart är det dags! Ikväll blir det bollhalla hela kvällen och sen läxor och dusch! Imorgon är det fredag och det känns otroligt otroligt fantastiskt! 

Det har gått för sig!

Provperiod är avslutad, det är lördag, jag är hemma med mina fina, ikväll ska jag ha roligt, imorgon är det söndag och jag ska åka på cirkus dunder :) hittills har det varit en jätte skön helg och jag älskar min vovve så otroligt mycket ❤️



Vilken lättnad

Har pluggat färdigt för den här provperioden och imorgon lämnar jag in mitt sista prov! Det kommer nog gå bra! Igår gav jag mig själv tid att äntligen åka till gymmet igen sprang 30 minuter på bandet och körde lite mage och ben. Nu ligger jag i min säng och läser e-bok typ bästa som finns upptäckte jag ikväll! Måste/ ska försöka ta mig ut på en länk ikväll så måste nog masa mig upp ur sköna sängen! 




RSS 2.0