Klottret och jag

Hej :)
Är där jag varit de senast timmarna, nämligen i sängen med mitt nyaritblock och en penna och sudd.

Tog mig en tur på cykeln till stan idag, haha jag dör i efter hand när jag funderar vad jag tänkte när ja började cykla. Men fram kom jag med motvind hela vägen och antagligen träningsvärk i låren imorgon så mycket backar som vi har här på landet! 



Midsommar II

 
 

Midsommar I

Midsommarfirandet är över och det slutade trots vädret i mycket glatt humör. Hade kameran med mig både till stångresningen hemma och fest firandet hos Lina. Så njuuut, jag lägger bara bilderna från stångresningen hemma här i detta inlägg
 

Moln och kallt idag ska vi fira midsommar varmt

Idag är det midsommar.. Dagen få Fanny säger att det är en lag att ha klänning, dagen då folk samlas och sjunger och dansar, dagen då mamma lagar frukost åt mig och bara egentligen en dag :) 

För mig blir det kanske klänning på dagen och byxor till kvällen men är ännu osäker på vad det blir i slut ändan! 
Jag och nellie från förra årets midsommar ❤️

Kvällsblogg

Hej hej! 
Imorgon är det midsommar, tidig väckning och sen kväll/natt, jag hoppas iallafall att allt bråk och beslutsångest och fram och tillbaka lönar sig! Jag ska iallafall ha en blaaaast på dagen med grannarna runt midsommarstången. För det ser jag fram emot! 
Har inte bestämt mig om det blir krans i år ännu eller inte men oavsett blir det mat i mängder. 

Idag sov jag till 13 och sååå skönt att nellie låg runt halsen på mig och jag kände mig övervakad har hängt med jerre och gjort ärenden idag och ikväll kurs med nellie, ååååh älskar kurser!!!

Avslutar allt med lite bilder på dagen



Massvis

Har hänt sen jag skrev! 
Både bra och dåliga dagar, 3 efter varandra har följt varandra som lite sämre dagar nu då tårarna bara sprutat men idag var i vissa lägen en bättre dag. Jag gillar iaf dig tjejen. 

Idag är jag hemma igen efter 4 eller 5 dagar hos heléns skönt att vara hemma igen. 

Derbyn har gått förbi, Nellie och jag trivs på kursen, Theo har fyllt 2, jag har börjat se på serie igen, har varit ledare i några dagar och spenderat tid på stugan för iår, iår är det bästa stället att vara på.

Midsommar planerna verkar äntligen bestämda och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta tycker bara det är så hemskt hur man gör. Men ska iallafall försöka få en bra kväll då 2 av mina favvo brudar är med iaf! 


RSS 2.0