Ge mig bara fredagen-slutet på helvetet







Första provperiodsveckan är över

... Och det är ett alldeles underbart vårväder ute! Jag njuter till fullo varje dag jag får sitta ute. Och idag var det så varmt och skönt så jag drog ut min pojke och hunden på picknick och hade det otroligt mysigt :) 
Annars så skrev jag mitt sista prov för den här veckan och har nu 3 skrivna och 3 nästa vecka.. Börjar veckan starkt på måndag med ett matteprov :') ojoj.. Slutar veckan med att skriva historian och hörförståelse, helgen ska vi inte tala om vad jag ska ha kul! 


Kvällen ska spenderas med godsaker och soffmys för att kunna läsa lite historia före läggdags! 


17år

Jag har fyllt 17år, haft en av mina bättre födelsedagar och bara varit glad och lycklig här ett tag. Provperioden börjar imorgon vilket betyder att mitt liv redan i en vecka bara bestått av plugg och så fortsätter det nu i 2 veckor till! Woho, vaknar säkert 10ggr/natt för att tänka på skolan och ångesten.. så sömnen är det inte så bra med just nu iaf.. dessutom har det blivit vår som i sin tur är helt fantastisk då vädret gör att man blir lite lycklig iaf, men allergin sitter ju nu också blandat med min obligatorisk provperiodsförkylning för den är här igen!
 
Nåja hade en ganska bra helg med tjejerna från klassen men efter det har de nog bara gått utför. Imorgon skriver jag engelska prov och på onsdag börjar jag klockan 13.00. Det är så fantastiskt att den här skit perioden äntligen är slut har haft ett förjävligt schema och nästan inget lov så jag kommer springa av lättnad nästa veckas fredag! :)
 
 

mitt i himlen finns du och vi ses snart

 

Myshelg med tjejerna från klassen

Tacomys hos mig med tjejerna
fina tjejerna, lyddan saknas på bilden då hon är fotografen till bilden men hon betyder ju lika mycket som alla andra ♥
 

Hemma idag

är hemma från skolan idag och just nu bara sprängfull av ångest... det går inte bra nu alltså, ingenting går som jag vill och det är även dags att börja plugga till provperioden nu.. inte alls mindre stress. jag fyller år på torsdag och just nu känns det inte alls som jag kommer ha tid att njuta av min födelsedag och det suger för det finns ju inget bättre än att fylla år, att ha sin egen dag. 
 

Helg





Sovmorgon

Äntligen en helg, har längtat efter detta länge kan jag säga.. Har mycket mycket i skolan just nu och kommande vecka ska jag börja plugga på prov +att hemuppgiften i geografi skall göras! Mamma är i Ryssland och det suger lite saknar henne så fort hon inte är hemma även om jag inte är hemma men hon är hemma då vet jag ju att hon finns där men saknar henne genast när hon inte är hemma.. Hihi mysko

Idag ska jag vara med pappsen och nellie har jag tänkt, tyvärr har ju snön fallit ner igen så blir väl soffan och sen mässa en liten sväng! 

Lite bilder från senaste 







3 veckor som kommer vara tuffa

Det här är den sista veckan innan jag börjar plugga på alla prov, men för det är det inte lugnt! Jag har hälsapresentation, engelskaspeech som de två jobbigaste grejerna! Men jag det inte fram emot nästa vecka sen.. Kommer döö vad mycket det är jag måste plugga på.. #lusselivet



RSS 2.0