Hej du snygging ;)

Hej alla som sitter där hemma och bara väääntar och väntar på att nått ska hända här.. wooops! 
Har varit allt för mkt för att kunna och vilja prioritera bloggen i första hand hörrni, så den har fått kommit i andra hand och då har det blitt såhär! 

Jag har istället för att spenderat tid här umgåtts med mina vänner, nya ( ;) ) som gamla! Har haft en överlaget bra dag idag, vi har varit ut till Bomarsund med klassen +några andra klasser i 1an och haft introduktionsdag tillsammans med 3A. Super härlig dag då vädret var riktigt behagligt, inte cp varmt och inte regn heller! Åååh vad jag gillar folk, nya människor, ni är alla fantastiska! bara så ni vet liksom! 
 
Idag när vi kom tillbaka till skolan var klockan cirkus 14.30 och då gick jag tillsammans med Fanny mot sjukhuset och sen särade vi på oss där, du är nog fin du tjejen!

Åh vad jag skriver att folk är fina, men ni är ju det, allihop, nästan ;))♥
 
 
 

Am i wrong?

Yes, I am.

What to do, what to say, just smile, and pretend it never happend

Har upplevt en av de lyckligare tiderna i mitt liv här ett tag, allt underbart, allt perfekt, jag mådde bra och jag fick vara mig själv. Nu tillbaka på ruta noll och det känns inte alls roligt..
 
Tack mina underbara vänner lydia och fanny, mina hjärtan♥

Ikväll är det pizza night hos mig med brudarna och så får vi se om vi hittar på nått utåt kvällen annars bara snicksnacka! :) 
 
Skolan rulllar på, dagarna är långa, tunga men självklart roliga där emellan! Hey! ny skola liksom , lite roligt måste det ju vara... som idag på tyskan tillexempel! as roligt! SKrattar nu igen när jag skriver om det, ojoj! 
 
 
 
 

Hair cut, cut, cut

Sen sist har jag..... 
-klippt mig!
 
Gud vilken stor nyhet, haha nej men tänkte ändå dela med mig av det till er! 
 
Var med mamma till maxinge idag, hem kom jag med...
-nya underkläder
-svart bikiniunderdel
-en stickad tröja
-prickiga sockor
...i påsen 
 

Avskedsmiddag

Igår träffades veggogänget och åt en härlig veg. middag och hade det super mysigt! Det var dags att spendera sista timmarna med Rebecca som nu bestämt sig för att åka till Pargas och därmed flytta ifrån oss. Trots sen middag igår så blev det ändå ganska tidigt i säng, dock för sent för mina mediciner så är cp trött idag....
Hade iallafall en jätte mysig kväll, super god mat och bra vänner runt om mig.

Före jag åkte ut till tjejerna jobbade jag på bryggan från 14.30-18 ungefär. Lite
folk men det kändes som att det räckte
med tanke på att det en en gång var ett nytt ställe. Nu har jag äntligen kommit igenom alla ställen. Bra. Tack.

Här har ni en bild på vår härliga mat vi lagade till oss igår kväll och en bild på mig innan jobbet!


Never use the word soon, there is no soon. Use now.

Har tagit kvällen till vara och gått/sprungit en 6,32km ( bara för att vara helt exakt) lång promenad med Bautasarh ( buster ). Solen sken på oss från att vi gick iväg och till vi kom hem 1 timme senare! Var på dåligt humör när jag gick iväg och kände egentligen inte för att gå men jag bara tvingade mig att sätta igång och röra lite på kroppen efter en dag där jag inte gjort någonting alls! Var iallafall på mycket bättre humör när jag kom hem tillbaka.

Nu har jag tagit en varm dusch och är på väg att somna när som helst så ska bara hoppa i pyjamasen och så ska jag sova gott!


New in

Var in till mjuk och len igår och fick jätte bra hjälp. Ställde mig i butiken och sa hjälp mig! Hon som jobbade just då hon var så otroligt duktig! Fick med mig hem en ny foundation, ett puder, en rouge och även en ny mascara! Är super nöjd med allt förutom kanske mascaran men kanske blir nöjd med den också förr eller senare. Allt tillsammans blev en hel del pengar att lägga ut men samtidigt fick mitt ansiktet ett helt nytt lyster av det och det behövs nog ibland om man ska orka varje dag!


Yesterday

-nellie och jag njuter/Nellie på filten/Solning/mina poledance shorts har kommit-
 
Vaknade med Nellie vid min sida och bara myste, efter ett tag steg vi båda upp. Jag åt frukost i solen, nellie satt på filten vid mig och vi bara njöt♥ 
 
 

tankar

Hej! 
Jag har sen ett halvår tillbaka velat flytta hemifrån, jag vill ha mitt eget. Jag var på god väg att flytta hemifrån då jag sökte till en skola i Uppsala till hösten, efter många om och men slutar det ändå med att jag blir kvar på Åland men jag vill fortfarande ha mitt egna. Det snurrar i mitt huvud varje dag, men det förverkligas inte. 
 
Jag har alltid trivts med att få upptäcka själv och att få utforska. Jag vet inte om jag skulle klara av att bo hemifrån mamma och pappa, men det känns som det inners inne, jag tror jag skulle kunna må bra! Det är något jag skulle vilja testa!

Och angående att stanna kvar på Åland, jag kände inte att jag fick nån respons till att flytta och mitt i allt när jag började tänka på skolor igen här i slutet av sommarlovet. Är det tyvärr för sent att dra till Uppsala. Självklart har jag mina fina vänner här så jag kommer att klara mig men det var liksom att få flytta hemifrån och lära känna allt som nytt ensam som skulle bli spännande. Nu blir jag hemma och ser hur jag trivs kvar på Åland och jag vet att det fortfarande finns möjligheter att åka nästa år om så skulle behövas.
 
–Det var lite av mina snurrande tankar just nu−

4augustiredan

 
 

Finaste dagen på hela sommaren

Spenderade många timmar med bästa
vännerna igår och förrgår, solade, badade, åkte båt, åt i mängder, grillade, skrattade och bara allmänt hade det suuuuper bra! Godaste middagen jag ätit på länge faktiskt, mums. ♥Trollis alltså. Bjuder på massvis med härliga bilder från dagarna istället för att skriva en hel lång novell.

Mina fina vänner, ni lyser upp dagarna

RSS 2.0