Kvällen hos Lydia

Chexmiddag hos lyddan med mycket skratt, mys och sång 




Lite fint





Så nöjd!

Efter en härlig ordentlig morgonfrukost
Åkte jag imorse till gymmet till öppning och var där 2 timmar. Ben och arm dag fokuset på benen och bara lite armar. 
Är mycket nöjd med löpningen idag det blev 30 minuters hög intervall träning på bandet och det kändes så bra! 




Morgon blogg

Godmorgon! Klockan är ännu lite före 8 och jag ligger i sängen vaken och fundersam.. Tankarna har börjat komma allt mer och mer och det är faktiskt jobbigt. 

Igår kväll åkte jag och tittade på hockey, nellie fick hänga med på det och hon sköte sig otroligt mycket bättre än vad jag trodde! 
Före matchen hann jag tvätta och föna henne så hon åtminstone såg liite fräsch ut! 



Idag är planerna att åka och handla lite mat och småsaker som har tagit slut här hemma, att spendera tid med Nellie och att i slutändan hänga med chexen ikv! 


Välkommen helgen

Välkomnar helgen med öppna armar och ett leende på läpparna. Eller egentligen vet jag inte vad känner för helgen men jag hoppas den blir super bra och gör mig gladare! 

En snabbis på gymmet idag, hoppas någon vill umgås ikväll så jag inte behöver vara hemma ensam hela kvällen och bara sånt där mys! 

Igår efter en dag i skolan var det bollhalla som gällde ensam tränare och söker verkligen någon som vill ha dom på torsdag med mig! När jag kom hem kröp jag in i filten och bara myste en stund innan jag gick och tuttade tidigt.




Vänj dig vid att sättas åt sidan




Någonting lite ovanligt..

Jag bloggar från duschen.. Blir ett snabbt inlägg så jag inte blir här 10 minuter extra ;) 

Mycket dålig dag idag började morgonen med gymnastik och det var sådär, frusit hela dagen, skrivit en jätte dålig läsförståelse, hade noll energi när jag gick till gymmet.. 

Körde dock igång med tabata träningen på gymmet och jag var tröttare efter 30 minuters pass än om jag skulle vart där och kört vanligt pass 1,5 timme! 





Idr6

Idag var det inomhusklättring på schemat för idr6 mycket mycket roligt. Vi lilla outsiders hade iaf varandra och det löpte på bra var borta 2 timmar så skönt att kasta sig i duschen efter det. 

Ligger nu deckad i sängen. Läxorna är gjorda, lite mat i magen och funderar på att gå och sova redan... 



Lördagen

HEEEJ, 
Gårdagen lite.. Hängde hos Isak med Julius och spelade bara hela kvällen åkte hem 1 och gick direkt i sängen. Mycket trevlig kväll men sängen var otroligt skön inatt haha



<3

Hej, 
Har gjort mig iordning för en kväll för att fira Stefan och Felicia men också för att säga hejdå till dom... 





Min bror

Jag har börjar fundera allt mer, fundera på hur ensam jag kommer vara, fundera på vart min andra halva far fundera på vem jag ska kunna prata med allt om, fundera på vart en del av mitt liv far. Funderar helt enkelt på hur det kommer vara att Stefan inte längre är på samma ö inte inom 5/10 km avstånd utan 7timmars körtid från båten i Sverige! 

Han har bott hemifrån flera år, men det här är inte samma sak, jag vill inte att han far nu, han som alltid ställer upp jag vill ju inte att han som alltid lägger sista orden om ett val ska åka ifrån mig... 


Hoho det är ingen rolig tid det här men det är en nödvändig tid och jag älskar honom ändå fast han far! 








Bollis

Right now



Kommit igång

Kört igång på gymmet igen, härligt! Ett pass med fokus på magen och armarna... Har ett helt nytt tänk för min kommande träning och jag hoppas det kommer blir bra så småningom och kännas bra i kroppen. 

Skolan startade vi med ultimate frisbee imorse i blåsten och efter det gick dagen otroligt långsamt.. 

Efter skolan gick jag, Fanny och Olivia på fika. Nån gång i veckan ska vi försöka hitta på saker och det känns riktigt kul, ha någonting till att göra i veckorna liksom! 

Halv 4 befann jag mig på MT! 

Puss och kram! 



Gymnastiken sätter igång!

Tisdag! En dag 8-4 i skolan med ett hål där ingenting vettigt gjordes! Och idag sätter gymnastiken igår!! Skoj att vara tillbaka i salen men känns lite jobbigt ifall gruppen blir mera trupp än ag.. Men vi får se vad som händer! 
Right now pic! ;) haha! 

Vandring i geta bergen

Idrott6 har satt i gång! Hur skoj som helst igår var det vandring i Geta bergen.. 7km! 









I like your style

Första 2 skoldagarna har gått och det har snart varit den första helgen... Idag har jag inte dragit många strån till stacken men igår var jag på fottis och senare på kvällen med lyddan och viccy hos mackan med hans gäng! Mycket bra spontan kväll tycker jag och värt att vara lite trött idag. 

I fredags åkte vi till gummor för middag och var där hela kvällen och kom hem rätt sent..

Ja så jag är lagom trött nu, har inte varit mycket vila den här helgen men det har somsagt varit en mycket bra helg ändå! 
Före fotbollsmatchen blev det middag med pappa på diablo! 



Silverbröllop






Faster och Conny firade silverbröllop (25 år) i måndags så vi överraskade dem med champagne och jordgubbar! 

Sista sommarlovsdagen

Sista sommarlovsdagen och jag har spenderat den ganska själv med joggingskorna på och tränar. For vid 11 till konstgräset, meningen var att jag skulle sprungit intervaller på wha men där var det upptaget så tog konstgräset och blev längre löp istället! 
Efter löpningen så hade jag fortfarande kryp i kroppen så gympade av mig lite samtidigt som jag tränade axlarna med lite handstående! Skoj! 



Tack för en härlig fredagskväll

Körde kräftis här hos mig i fredags med chexen ;) otroligt skoj! Sent på kvällen klippte jag även Emma H:s hår! Vid 23 tiden for alla hem och becci återvände till Finland och vi ses först om ett bra tag nu! Mycket ost och kex och kräftor och räkor blev det iaf 😊 







1,60 blir i höst 1,70 minst!

Ojojoj välkommen in i mitt liv! Än så länge bara i början av en hektiskt höst.. 

Det händer mycket det är mycket i mitt lilla huvud och det kaosar. 



En bit i taget

Det var ett tag sen ännu en gång., men bloggen prioriteras inte i första hand just nu. 

Jag har gått igång med min höst och vinter planering och allt är nu fullt, helgerna är lite oklara ännu men var på arbetsintervju idag så nu får vi se! 
Veckorna kommer iallafall bli fulla av skola och folkhälsans sim&lek men också gympan. 

Vad har hänt mera då? 
Jo jag har tröttnat på sol, inte på värme men på solen, eller helt enkelt mår jag dåligt av solen just nu men värmen är ju sköön 💕 




Mycket på en gång

Allt för många dagar igen.. Men mycket har återigen hänt och det börjar snart närma sig skolstart och därför proppar jag dagarna med aktiviteter och kärlek! 

Åt med jerre på arken garden i tisdags och promenerade i hamnen en stund, sen for vi hem och lekte med buster då alla var borta! Myshund! 

I onsdags var dethoppkväll i bamböle med simskolan som gällde, otroligt skoj att så många vågar och utmanar sina gränser! Efter bamböle blev det träsket med fille och jerre och lekte lite, så mkt det finns på Åland man inte upptäckt! 
Torsdagen var fullspäckad med simskola på dagen och avslutning på kvällen, ett dopp blev det ju också.. ;) 

Fredagen avslutades allt som hette jobb och en efterlängtad helg stod framför mig... Åkte till Sverige idag(lördag) så blev inte sååå mkt vila men imorgon är det sovmorgon ❤️❤️❤️


Sweden with my love







RSS 2.0