07:00

..och jag är inte på väg någonstans jag bara är uppe 07:00. Nej alltså det stämmer faktiskt inte min hund var inte nöjd utan skulle ut så det var bara och stiga upp med henne och se till att hon fick det bra! 
Nu ligger jag på soffan och vilar, den här dagen känns väl lite sådär har huvudvärk redan men jag ska ut till eckerö igen, ska nog köpa lite till grejer till vovvarna!Ååh ni är bäst ❤️


 

Hundutställning 1

Första dagen av hundutställningen är klar och Gud vilken duktig hund jag har! Hon har legat ovanpå sin egen bur hela dagen och bara tittat på allt och alla, i början var hon nervös och stressad men allt lugnade ner sig ganska snabbt! Skämdes dock över hennes utseende då hon jämfört med de uppfixade bichon friséna såg ut som en ladugårdsråtta! 

Fick med oss hem en vinterjacka och en regnjacka åt henne dock! Även fönen fick vi äntligen hem så tvättade och fönade henne ikväll och hon blev så fin så :) 




Vad jag har längtat

Helgen är ju äntligen här och det betyder att även hundutställningen äntligen är här. Imorgon bitti åker jag ut till Eckerö nån gång runt 11 och blir högst antagligen där hela dagen, ååååh 2000 hundar anmälda ❤️ Ska bli underbart roligt' verkligen! 


Alla är omkring

Halllåååå! 
Ännu en gång återvänder jag här med skuldkänslor. När jag får höra av min vän att hon bloggar mer än mig nuförtiden inser jag att det faktiskt är dags att komma in i lite rutiner här med. 

Dagarna fortsätter på samma sätt som tidigare fast nu har gymmet kommit in i bilden igen känns underbart. Har nog bästa coachen jag alltså, kommer det här fungera har jag ingen annan att tacka än dig Malin. 

Första provperiods veckan är avklarade med 1 prov+2 muntligt och 1 novell så det var inte så farligt denna veckan. Nästa vecka väntar dock tyskan, engelskan och matematiken. Tjena där kommer det hända nått! Nåja jag gör mitt bästa och mer än det kan jag inte göra. 

allt om dig

halllååå! 
Vet att jag aldrig skiver här nu för tiden fast jag sa att jag skapade den där bloggen för att berätta om allt nytt som faktiskt kommit till i mitt liv... Men nu är jag här ännu en gång och tänkte leverera lite till er!
 
Spenderar de mesta av dagarnas timmar i skolan, efter skolan är det oftast läxor eller bollhalla som gäller. Sömn har också blivit lite av en grej jag har börjat prioritera, men det behövs för att orka i skolan. Snart rullar vi in i provperioden också.. spännande 
 
 
 

RSS 2.0