Examen

Hej, igår var jag på examen, både Felicias och Christians! Så fina var de båda två och det gick så bra! Var framme med kameran för att fota felicias examen så lägger hit lite bilder :)
 
 
 
 

För jag har skrivit sista provet i 1an

Min provperiod är slut och jag ligger bara på terassen just nu med ett löjligt leende för 9an i kemin! Skrev matten idag,sista provet, gick inge bra men jag håller tummar och tår att jag verkligen klarar godkänt! 

Igår påbörjade jag min körning hemma med pappa, jag tror nog det kommer bli jätte bra jag! Dessutom solar jag i mängder just nu det är hur skönt som helst, använder dock typ 20 som solkräm så blir väl inte så brun med det är iaf jätte skönt :) 

Går bara i skola,
Måndag 45+45 och tisdag 45+45
Sen har jag SOOOMMARLOV!!! 


Provperioden har rullat igång..

Skrev kemin idag och imorgon är det finskan, har knappt pluggat på den men det är så lite så känner mig inte så stressad! Veckans sista prov däremot hoho men snart är det läggdags för har bara mått dåligt ikväll! 




Gymmet-gympa

Wihu, träffade på lina på gymmet idag och salen var ledig så vi passade på att gympa av oss lite i salen, handstående,flickisar,bryggor och massvis med skratt Ååh härligt' 
Efter 2 flickisar med mina så satt den själviiih saknar känslan varje dag att få vara i luften!  



Leeende

Hemma från stugan nu och uppe ur sängen för en dag i skolan, prov, lektionx2 bara! 
Annars tänkte jag bara säga att jag är glad idag, väldigt glad, väldigt sprallig, väldigt röd också ;) 
Brände axlarna rejält igår men annars mår jag just nu super hoppas det håller i sig bara! 
NU är det dags att packa väskan och åka, puss!
 

Stugan med hundarna




Så härligt att vara på stugan och känna att alla är samlade! Igår gick jag med buster nere vid vattnet för att låta honom bada lite och idag har jag varit på prommis med Nellie. Senare ikväll blir det finmiddag och sen kvällsbastu för att fortsätta plugga sen, okej plugga det går inte så bra just nu men det är ett måste bara kan inte bli underkänd i sista perioden! 


Jag är korthårig och jag trivs i det



Maybe

Jag har inte så mycket att uppdatera er med egentligen så jag vet inte riktigt varför jag skriver här.. 
Det är mest skola, huvudvärk,magvärk och sorg just nu... Även om jag inte känner själv så känner jag för att andra känner och är ledsna :(  



RSS 2.0