2013

Hörrni! Tänker inte göra en årsresume iår! Det har hänt allt för mycket som får inte bara mig att gråta utan även andra så jag lämnar det! Men jag tror jag tänker nämna några höjdpunkter iaf! För det var ju ite bara ett helvetesår, lite positivt har vi också genomlidit :)
Skolavslutningen, lämnade KHS
Rockoff

Dag ute på lyddans stuga med tjejerna!

Jobb,jobb,jobb 

Gymmet

Provperioden

Prommis med buster
Kvällar med tjejerna

Det var allt för nu faktiskt! :) 


Sverige igår, soffan idag


Hej! :) 
Var till kista igår med pappa. Det var längesen vi gjorde nått tsm så det var faktiskt riktigt roligt :) fick mkt underkläder med mig hem och några bas tröjor! Vi hann hem med tidiga färjan ich det var nog skönt det! 
Idag är det soffan som gäller.. Myser under filten... Har under flera veckor haft mkt problem med nacken och igår slog det riktigt fel, så ligger med vetepåse linementx2 på och har nacken i en och samma position.



Christmas

Har tyvärr inte några bilder iår på farmor och oss men har iaf på oss från förra året då jag glömde ta bilder på mormor och morfar så nu har jag iaf på oss alla fast från olika år! :) Mysisar!
 

 

God jul


God jul! Vågar inte slänga upp en massa julbilder nu för ska göra ett ordentligt jul inlägg senare med bilder tagna med systemen också så vågar inte lägga nu för då blir det dubbletter! 
Puss allihopa iaf & god jul!

Bovik

En del bilder från helgen ute i Bovik med tjejerna, signe vi saknade dig... Men nästa gång är vi alla med! oavsett var det super mysigt och vi åt helt jätte god mat och skrattade så mycket så vi nästan borde fått böter,,.. nä skämt osido! Helt bra helg iaf, och kommer sakna tjejerna under jullovet!

Min favoritbild

 

Kanske tomtesjukan som spökar

Hej! Har haft en helt okej "dan före dan före dopparedan". Vaknade vid halv 11 tiden gjorde första uppgiften på bio1 hemuppgift och sen gick jag ut och gick med hunden, riktigt lång prommis för andra dagen i rad! Direkt efter det åkte vi ut till Olivia som fyller 4år imorgon. 

Har just varit in i duschen och sitter nu bara i pyjamasen och myser, har lite ont i magen och mår lite sådär halvkrassligt...  Så ska bara lägga mig under filten ikväll. 




Julfest




Long. time

Det har ju hänt jätte mycket sen sist! Haft myshelg men tjejerna, umgåtts med saknade vänner, handlat julklappar, tränat, haft julfest ååååh massor har hänt!!
 
 
 

Sjuk

Idag har varit en dålig dag.. Vart på dåligt humör hela dagen och under biologin slog huvudvärken till, sprängande huvudvärk uppstod på 2 sekunder åkte iaf hem efter den lektionen och störtade ner i sängen och sov i 2 timmar vaknade och mådde ännu sämre sen kom pappa hem och tog hand om mig lite.. Proppade i mig staaark febernedsättande och sen åkte jag in och kikade på lucian i staden men Lydia, Fanny, Olivia och Emma. Super mys! Nu är jag hemma och mår skit igen så blir tidigt i sängen ikväll! Imorgon ska pluggas!! 



Idag är en jag saknar gymnastiken jätte mycket dag.....

 

Självstäninghetslov

I torsdags fick vi lov, fredagen den 6 december firde vi rikets självständighetsdag med loooov! Har under hela lovet sovit 12,5 timme varje natt men igår drog skolveckan igång igen veckan är normal enda till fredag då det är lucia klockan 8 som gäller. Mkt av tiden under lovet spenderades ute i skogen, på gården, med hundarna och det har vart myyyys! Kameran hängde med allt som oftast också! (bilderna nedan..)
 

Tidigt

Under hela lovet har jag sovit massor och varit ute massor! Och det har varit så himla skönt, faktiskt. Den här morgonen började dock inte tipptopp.. Är dessutom mega stressad idag, massor med läxor som ska göras och jag förstår verkligen inte historia inlämningsuppgiften... Nåja får försöka göra det bästa av det bara.. 
Har spenderat mkt tid med vovvarna under lovet och det är härligt att känna att man faktiskt har tid ibland! 


Jag skulle sökt.......... Istället

Igår var jag ute nästan hela dagen! Fixade på gården med julbelysning och bara annars gick i skogen och njöt av att ha en relativt bra dag förutom huvudvärken. Oavsett så klättrade jag i elstolpar, och efter det fick jag information av min far att det faktiskt brukar stå "livsfara" på elstolpar! Men snyggt blev det såhär i efterhand med lite lampor där också, sen blev det lite julbelysning vid ingången och även Buster fick lite ljus! 

Just nu ligger jag bara i sängen, har planer idag på att gå ut i skogen igen men denna gång hämta granris till trappan, det kom ju förresten snö inatt ååååh hoppas den stannar kvar :)! Det är så mysigt med lite vitt på marken istället för geggig blöt jord. Lite läxor ska väl göras idag också och har även ett pass inbokat på Avancia kl 14! 



Onsdag

Godkväll! Ligger i sängen under tjocka täcken och mysigt ulliga filtar. Ser på tv och bara tänker på hur bra jag faktiskt har det jag har 2 föräldrar, och jag har insett att jag ska vara försiktig och ta hand om dom för när som helst kan vad som helst hända.. 

Efter skolan blev det en tur på stan med mamma och sen ett Cxworx pass på Avancia tillsammans med mamma! Senare åkte jag tillsammans med pappa och tittade på innebandy och snart är det dags släcka lamporna och tvn och stänga fast ögonen. 
Hejdå :)


all I want for christmas is you

 

Trumpets

Tisdag idag! klockan 8-4 skoldag, sen kanske gym men först hem! Det är lite en sån där dag man inte riktigt vet om idag, kan inte säga om det är en bra eller dålig dag.... men det blir iaf blodprov på morgonen och känner jag mig rätt gör det att resten av dagen blir badbadbad..... MEN vi får se! allt kan hända!
Spenderade gårdagen i skolan, i bollhalla och på gymmet. Skönt!

Lilla Jul, bilder

Lite mysiga julbilder från helgen, kommer fler men dom dyker nog upp i vanliga inlägg och inte specifika julinlägg....:)
 

kom på en sak till...

... Jag använde min kamera under lilla julen väldigt flitigt igen, och det var kul, det var liksom mysigt!
Så hinner jag nån dag kommer lite bilder upp här!
Saknar jobbet och sommaren.., och att få vara lite bruuuun
 
 

I skolan

Har hål och är på dåligt humör. Jätte dåligt humör. Vissa timmar bara gör en på dåligt humör.
Ikväll är det pojkarna för nästsista gången och oj vad skönt det ska bli, det är faktiskt inte roligt nån stans.. stämningen är på minus och även min motivation är på botten inför måndagsträningarna! Skulle hellre åka på cxworx men nej... det får bli sen när jag är ledig istället!
Har iallafall en hissa timme till fyra och sen måste jag spriiiinga till farmor för att äta lite och sen åka till bollis som sagt. Ikväll ska annars lite läxor göras och kanske tränar lite hemma också! Beroende på ork och lust.
 
Saknar det här.. sommar, converse, cykla, och att vara glad....
 
 

RSS 2.0