det kommer aldrig bli som förr

 

NI

Hanna och Fanny tog ju studenten iår, bilderna är försenade men det är fortfaranden minnen så dom hör hemma här
 

Så otroligt mycket har hänt

Hej! Så otroligt mycket har hänt och jag har inte varit speciellt aktiv här för att berätta varken det ena eller det andra, mest bilder har ni fått sätt! 
Har varit till klosterviken först gången i mitt liv i goda vänner sällskap, har rockat loss på rockoff till Adrian Lux, har haft kvällsmys i en provisorisk hästhagen, spelar alias och varit på sjön! Det där är ju allt vad jag gjort efter klockan 16 på dagarna för mellan 10-16 är det jobb jobb jobb! Värt det för pengarna med bara 2 veckors arbete men det är självklart lite tråkigt när det varit så otroligt fint väder att inte kunna varit ute på sjön hela dagarna! 






Bara bilder








Rockoff









Hur kan någonting sånt hända

Gårdagen, det var en dag för sig som jag gärna vill glömma bort. Just nu rör det sig bara rädsla och ångest i hela kroppen hur ska jag klarar rockoff hur ska jag kunna handskas med det? 

Summer

Hej! Har spenderat några dagar hemma nu och det behövs. Snart börjar jobbet och just nu är jag inte riktigt redo för tidiga mornar och sena nätter tillsammans med vänner på rockoff! 
Var till garden med Fanny, becci och lyddan i fredags och åt gott och pratade. Efter middagen åkte jag och kvällsbadade med jerre och Filip, det var super varmt i vattnet men jag frös som en idiot redan från middagen. 





Stughäng flera dagar

Har hängt på stugan nästan hela veckan! Skönt. Men det är skönt att vara hemma nu också! 







Sommaren är här






Framsteg


Jobbar, jobbar åååh detta älskar jag! Har tagit på mig 2 projekt detta är en blomvagn som jag målar vit och fräsch bara. Andra projektet ska bli att göra om och fräscha upp dasset på mormor och morfars stuga! Var och handlade inredningsgrejer till det idag, ska bli spännande att se vad det blir. Men först ska även dasset målas vitt innan jag får börja pynta. 
Ärlighet varar längst och vore jag vara helt ärlig mot mig själv skulle jag utbilda mig inom bygg för fytusan vad jag gillar det, att få sitta själv och bara göra!!! 

Fredag

Hej, idag är det freeedag! Så skönt, inte för att jag känner skillnad på måndagar och fredagar men för alla som jobbar är det ju skönt iaf ;)! 

Nellie väckte mig imorse så steg upp och tog på mig bikinin för att lapa sol hela dagen tills det är dags att åka in till stan och äta lunch tillsammans med hjärtat, kanske det blir en glass idag också när det är så varmt :)!

Åt min första bollglass tillsammans med Oskar och jerre på lilla holmen i förrgår! Tusan vad gott det var och många + till kiosken där som har glutenfria strutar! 



----








010714

Hej, hade en lugn morgon idag med mys i sängen tillsammans med nellie och jerre till ett-tiden någon gång. Då steg vi upp och lagade morgonfrukost och senare även lunch, efter ett par vakna timmar åkte vi till jerre och ingick med fille en stund. Spenderade några timmar hemma med nellie innan jerre och fille kom efter mig och vi åkte och simmade. (Läs dom simmade, jag stod på sidan).

Just nu ligger Nellie och jag i sängen och glor på fottis och så småningom kommer väl jerre upp och kryper ner hos oss. 



RSS 2.0