.

mycket, mycket, mycket i skolan
 

Du är inte vem som helst du är du

Hej! Ligger hemma med ont i halsen och huvudvärk, haft känslan av det här i flera dagar men när det aldrig slår ut bestämde jag mig för att låta kroppen och huvudet vila hemma idag. Far endast in till skolan för att skriva IT-prov sen åker jag hem igen för att förhoppningsvis kunna få bli frisk snart och med det orka träna ordentligt för det är någonting som jag verkligen inte får någon ordning på.. självdiciplinen är på noll där.

Men nu ska jag slänga bort datorn och vila innan jag ska samla krafter för att skriva prov.
Hejdååå!
 

Skitgris

Höstvädret fortsätter leverera sol och vackert väder. Vaknade ganska tidigt imorse så gick upp och la mig i soffan... efter ett tag fick jag nog av att ligga och inte göra ngt alls så gick ut med pappa på jakt. Var endast ute en stund idag innan jag fick hem igen. Hemma i soffan låg jerre som hade vaknat precis när jag gått ut. 
Myste på soffan en stund och sen for han hem och jag gick ut med nellie och familjen, fotade faktiskt 197 bilder på nellie så har lite att bjuda på! Dock är hela vår gård jordig just nu då vi grävt upp halva trädgården så ja nellie är jätte smutsig på bilderna, vår lilla ladugårdsråtta
 Buster på nedersta bilden hälsar hej också! :)

Löven faller ner

Godmorgon, Hej! 
Det är fredag och jag förstod imorse när jag vaknade att gud vad skönt att få vara ledig några dagar till, jag behöver verkligen ledigheten detta höstlov bjuder på! Snörade imorse även på mig skorna och gick ut och fotade lite igen, blåser mkt men det är sån himla bra känsla att få känna h ö s t l u f t e n.
Bloggen är lite omgjord också, ser ni inte får ni väl trycka in F5. 
 

Höstlov

Åh hej allihopa, jag har höstlov och det är underbart skönt. Jag trivs som fisken i vattnet att få vara ledig och just nu också förtilfället spendera enormt mkt tid med mina älsklingar. Ja faktiskt! Ligger hemma hos jerre med både honom och Nellie, sover min nattsömn i jerres lägenhet och sen bara njuter jag resten av dagarna!

Igår lagom till Höstlovet passade jag även på att klippa håret, ja det blev kort men ser nu mera friskt och vackert ut iallafall :) är super duper nöjd. 
 
Men det var allt jag hade tänkt slänga in här för tillfället, hejdå!
 
 

Fotosugen

Hallåå! Har under de närmaste dagarna fått tillbaka mitt fotosug ordentligt, har dock missat de flesta dagarna som haft det där underbara höstljuset så bestämde mig för att gå ut i förrgår, det mörknade lite snabbare än väntat så kameran gav upp på att fokusera efter bara 7 minuter ungefär... tråkigt men jag får istället gå ut nån annan dag och det funkar faktiskt också :) 

Morning!

Hej! 
Hade en super bra kväll igår! Startade med middag med mina klasskompisar och sen kom det mera folk dit och vi hade riktigt kul! Idag är jag trött, håller på att bli förkyld och bara allmänt känner för att ligga i sängen och se på tv. Nåja ska hjälpa familjen H att flytta idag så blir nog ite så mycket vila! 




Skippen

Hoppade över tjejernas träning igår, kände mig inte bra, ont i hela kroppen och behövde lite kvalitets tid med mamma igår istället, ibland behövs sånt!  Åkte iallafall med mamma till maxinge en stund, testade jackor men hittade ingen jag ville ha, däremot så hittade jag äntligen löpartights och ni förstår inte lyckan med det! Har letat som ett djur men nu hittade jag nått som jag tror kommer funka iallafall, förövrigt skulle jag känna för att bli rik... Skulle vara perfekt och jag skulle må så bra. Nåja ska ta bild på tightsen och lägga upp dem här senare så ni får veta,care you know! Hejdå:) 


Vanlig dag i skolan



Hänger i skolan helt ensam just nu.. Sad! Nåja det jobbigaste för dagen är
iallafall gjort nu och vad jag set framemot kvällen, det blir middag med 
Bl.a. Dessa brudar men Lydia och Signe till.. Tacos och cheesecake och massvis med skratt och härliga tjejer! Sen kommer förhoppningsvis några till och vi kommer ha en grym kväll! Sjukt bra! 
Går full dag idag 8-16 så det känns lite segare men nästa fredag får jag börja 11.25 iaf :) 

en dag till och sen är det ju fredag

Hej! De första bilderna kommer från sverige resan jag gjorde med Jerre, vi hittade fotbollskorna(vilket var det viktigaste)men vi hann också springa på lite andra kläder till hnm. De andra bilderna är från... bl.a. Arken då jag, lydia och fanny drog en tjejkväll i bastun och poolen. Sen samlades vi förra helgen även några brudar hos lydia och red hennes häst... åh vad jag älskar att rida!
Nå nu är vi inne i period 2 och snart är det jul... ipincip det enda jag tänker på just nu behöver lov från skolan....Igår fick jag ut mitt matematik prov som jag pluggade galet mycket på med jerre, han är nog min största hjälte. Jag är godkänd i MK0 och det känns helt jätte bra. kärlek. (bilden ovan visar hur glad jag var när jag blev godkänd)

Igår kväll var jag med Jeremiah ut och sprang, var helt död... och idag känns det i benen så jag hoppar över gymmet för ibland måste man lyssna på kroppen och det känns som jag håller på och bli förkyld så jag stannar hemma från bollis också ikväll. Iställer blir det lite mys och kvalitets tid med mamma och självklart läxläsning.
HEJDÅ
 

På väg mot Stockholm

Sitter på båten och är nu på väg att åka till Stockholm än en gång denna gång blir det en snabb visit med jerre då vi endast ska hitta fotbollsskor åt hnm :) så vi ska spriiinga! 



Provperran is over

Ollan har fyllt åt, så idag firade vi att hon blivit stor tjej och att provperioden är slut! Drog en lunch på Havtorn och satt där i x antal timmar och fnissade och tisslade. Super trevligt var det! 

Skrev ju somsagt sista provet idag, matten stod på schema idag. Gick sidär! Men har ju en mega bra kille som hjälpt mig med den så det gick nog bättre än förväntat iaf. Har annars haft svenska-, finska, och tyskautgivning såhär långt. 

Idag var det super skönt att komma hem... att inse... att..jag inte behövde plugga på nått så ja.. super gött!
Nu ska jag åka och träna tjejerna med Lina, och imorgon kanske det blir arken med lyddan och boman.

puss ha det gott
 
 
 
 

Kvällen

Igår spenderade jag kvällen hos min finis, pluggade en liten stund och sen tog vi en promenad i mörkret tillsammans under promenaden planerade vi att äta toast och varm oboy... Men när vi kom fram så hade vi båda två jätte varmt då vi i klätt på oss jätte mycket för att det var kallt ute! 
Till slut drack vi den varma oboyen och lagade toasten. Super mysig var kvällen iallafall! Har världens bästa! 

RSS 2.0