Jätte bra dag, jätte glad dag

Halloj!
Har haft en helt bra dag idag och det känns jätte bra att det faktiskt finns sådana också. Jobbet flöt på och fick prata av mig lite, kämpade, och lekte på som aldrig förr. Efter jobbet åkte jag ut på första träningen sen midsommar. Det blev en 4 km runda, intervaller, och sedan bål träning på det! Känns super bra att jag kanske äntligen kan börja komma igång igen. Ikväll har jag varit till Mariebad och suttit i bubbelpoolen i 45 minuter och sedan bastat i 15 minuter och bara tagit det lugnt så känner mig lugn i kroppen ikväll, tror jag kommer sova jätte gott! Det var allt jag hade att berätta just nu, puss!


Jul. 29, 2013

Morgonen: imorse var det så segt som det inte varit på hur länge som helst. Oavsett masade jag mig upp ur sängen.
Dagen: åkte på jobb, har ösregnat hela dagen så det har väl inte varit jätte inspirerande dag att jobba på stranden men vad finns det att göra? Jag och Linda skötte det iallafall jätte bra tycker jag!
Kvällen: har bara slappat, varit på dåligt humör och duschat nellie, duschade själv i typ 1 timme och efter det kom det en krasch med tårar och efter det blev allt lite bättre. Fixade även mitt hår i lockar och sen fick mamma också håret fixat. Men nu ska jag sova! Godnatt


Ta en bild och du kommer minnas förevigt


Hur ska jag veta?

Jag behöver inte dig också som ska hata allt jag gör, snälla bara lämna mig du med, jag vill bort, bort från allt, inte du också.


I can wait for you, I will wait


klicka på bilderna för att se dem större
Hej! Jobbar för fullt överallt och ingenstans, hela veckan har bestått av simskola och den här helgen består av jobb på rockoff resturangen, upp och ner i trapporna, fram med mat, bort med disk, putsning, dukning och ja det är fullt med rörelse! Idag börjar jag jobba klockan 14.00 och sen inatt någon gång får jag gå hem och oj vad jag ska sova då. På söndag är det jobb på Diablo som gäller klockan 12-ca.18, snacka om att jag får träningen de här veckorna iallafall! Men nu ska jag klä på mig alla kläder och äta lite och sen åka iväg på dagens pass! Hejdå!

When you have nothing

Har inte mycket att skriva här för tillfället tänker därför endast bjuda er på lite bilder från senaste veckan och så, njut 
 

Nause

Igår var det Nause som spelade på rockoff! Riktigt bra stämning och bra musik. Kom hem till halv 2 inatt ungefär och imorse klockan 10 var det jobbet som kallade. Första dagen idag gick bra så det ska nog gå bra längre fram också. 

Just nu..

..myser i soffan med vovven och har det bra! Sov till 13 idag ungefär, var något trött men nu är det bättre! Ikväll blir det inskrivning på jobbet och sen rockoff. 
 
 

Rockoff 2013

 
Dags att börja en förhoppningsvis cp rolig vecka med vänner och jobbet. Idag börjar rockoff, för peppar oss lite i lydias lägenhet och äter pizza innan vi drar in till staden för lite musik!

Gårdagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ronja med båda vovvarna / båtarna ute vid holmen
 
Igår var en jätte skön dag, det var super härligt väder och vi åkte ut med båten tidigt på morgonen. Då vi precis ätit lunch vid Mattskär dyker Glenn och Sissi upp. Vi packade ihop och la till vid en jätte fin holme ute i Geta, vi spenderade hela dagen där med dem. Solade,badade och fångade fisk, för hand! Då det började blåsa lite mera utåt dagen, satte vi oss ännu en gång i båtarna och åkte till Kärringsund för middag och lite minigolf!
 
Super trevligt dag på sjön.
 
KRAMAR

dit vi idag har kommit

Hallloj!
 
Har anlänt ut till stugan, äntligen, har lagt mig till ro i sängen och det börjar bli dags att sova. Inatt sover vovven och jag bredvid varandra och gud så mysigt vi ska ha det! 
 
Ser framemot morgondagen, sol, bad och turer med båten! Kanske tillochmed blir nån glass i Kärringsund innan dagen är slut. 
 
 

hääärligt!!

 

sommar 2013

 
 

På stranden

Hej! 


Ligger på stranden och njuter, har varit bra väder hela dagen och det blåser inte så mycket alls vilket är helt fantastiskt då hela sommaren hittills varit blåsig! Tänkte att jag skulle ligga här på beaachen enda tills mamma slutar jobba och åka hem med henne.

Men nu ska jag njuta!

Hejdå puss!


Träning, svett, tårar & blod


Nya upplevelser, ny skola, nya vänner, ny blogg

Hej! Ska försöka på ett byte av blogg såhär mitt på sommaren. Behöver en nystart för att orka hålla igång bloggandet! Super kul! 
 
Tänkte jag skulle svara på lite frågor så att jag förhoppningsvis kan göra några saker lite klarare för er! 
 
Varför en ny blogg? 
Känner för en nystart, där ingen ska behöva tänka på den gamla för att kunna förstå det här! Till hösten kommer en ny skola in i mitt liv, nya vänner och nya utmaningar. För att läsa om allt det här så kommer jag finnas här under hösten 2013 iallafall! 
 
Lösenord? 
Har tänkt mycket.. Ska jag ha lösenord på min blogg eller inte? Det kan absolut hända att det kommer upp men oklart ännu. 
 
Så många pussar och kramar sålänge! 

RSS 2.0