Glad lilla jul!



Mycket

Jag har hunnit med mkt som vanligt! Provperioden är slut, det är kanske den mest fantastiska delen just nu. Jag har haft killgruppen med Lydia och det har gått bra. Jag har skrivit psykologi provet, jag har kollat innebandy, varit på fäääst, myst med nellie, myst med snygg-Fanny och så mkt mera 



Aaaw


Gammal bild på sötisen, här var hon inte stor 😄

Söndag

Jaag.. Har läst klart allt på engelskan!! Faaaan vad skönt, nu kan jag verkligen inte göra nått mera i det ämnet än vad jag gjort. Helt sjukt att jag kommit igenom det liksom. Ligger bara i sängen nu och njuter av att vara i min säng, ha det varmt och skönt! Nu saknas bara mat! 


Psyket

Det är ju sååååå tråkigt, klarar av att läsa 2 rader och sen är det bara jobbigt, tråkigt och inget fastnar... Måste skärpa mig nu men det är svårt när jag inte gör nått annat än pluggar. Jag är inte ens frisk så jag kan inte ens dra till gymmet och pumpa slut på kroppen. Nej det kan jag inte och det stör jag mig på.
Men se bokat 2 nya pass redan till nästa vecka! Blev riktigt stolt över mig själv men så går det när man vaknar 06.00 på morgonen och börjar skolan 12.00! 


Svek

Ibland. Blir man besviken. Man känner att ma själv sviker sig själv. Ibland. Den här veckan har varit så inom en sak, träningen. Jag hade bokat pass för första gången och hade bestämt mig att gå och vad händer jo jag blir sjuk.. Nu ligger allt på noll igen och gudar vet hur länge det tar innan jag bokar nytt pass. Jag äter godis i mängder igen, jag skulle ju inte klara av den här veckan annars. Jag hade äntligen kommit igång med träningen och för första gångerna i mitt liv går jag på vitaminer, dom fungerade tydligen inte så hur mkt jag tror på det nu... Inget... 
Men jag har bestämt mig så fort jag blir frisk ska jag till gymmet då ska jag sluta äta godis och då ska jag någon gång boka pass igen! 



Light

Ligger hemma, sjuk, pluggar, tänder ljus. Bara är jag. Ska plugga lite till med ordning och sen ska jag borsta hunden lite och duscha henne! :) 


Nellie

Mitt lilla ljushuvud.. Så smart, så vacker, så glädjefylld, så mysig, så bra



Welcome to us

Nu helt plötsligt blev jag redo att hälsa hej till vintern! 
Låta snöflingorna landa på näsan, låta vantar och halsdukar stå upp över öronen. Men det finns några saker jag kommer sakna den här vinter... 
Men jag har mina vänner, jag har min familj och den här vinterna har jag även 2 underbara husdjur som jag får spendera super mycket tid med.
Men som sagt VINTERN du är välkommen.
 

nytt nytt nytt

Jag tröttnade på att se en bild i headern som förut betydde nått, jag är inte där mera, jag finns inte där mera. Så därför slängde jag ihop nått som faktiskt är jag nu! Träning, vänner, och ja bara jag. Kom även att tänka på att jag älskar julen mest av allt i världen och den är snart här och det får mig att bli glad. :)

gå till graven

Ungefär förjävligt känns allt idag, har varit en dag i skolan. Måste hitta någonstans att ta vägen. Ikväll är det killarna som gäller och jag hoppas innerligt att det går bra. Har haft skrikande huvudvärk efter provet och nu sovit en stund men så fort jag tittar på telefonen eller ner i provsidorna är den där igen, huvudvärken alltså.

Måndag imorgon

 
Ett jäkla tjat om att det är måndag imorgon och provperioden börjar men det är så att mitt liv består av det nu i 2 veckor. haha!

Var på teater med familjen ikväll, pappas farsdagspresent. Såg framemot det!
Nu ska jag sova :)))
 

Provperran


Har välkommnat provperioden.. Första provet skriver jag nu på måndag och sen fortsätter jag veckan med finskan på tisdag.. Sen är resten chiiill! 


Iloinen


Bara för att jag egentligen är ganska glad! 
Var ensam igår från sjutiden nått, myste med nellie först några timmar för att sen åka in till stan och träffa vännen min. När jag skulle köra hem vid halv 2 tiden hade det blåst upp till storm nästan... Det var äckligt att köra för moppen och jag bara åkte sida till sida på vägen.. De som mötte mig måste trott jag var påverkad.. Haha! 
Nu ska jag prata med vänner och senare blir det Avancia. 

Fredag



Hallå! Livet går framåt dag för dag! Kopplar av så mkt det går nu före provperioden. Igår var en jobbig dag och en jobbigt kväll och den här natten var jobbig... Bara mardrömmar och att hela tiden vakna är ingenting jag rekommenderar.. 
 
Idag är det iallafall fredag och Gud så skönt! Hejdå

Days



Har hunnit med farsdag, gym alla dagar i veckan, mariebad besök, umgås med mina vänner, pratat med gamla vänner, kolla ishockey, spela ishockey, kolla innebandy, inse att jag inte ska spela innebandy, varit till läkare, lurats och såååå mycket mer! 
Haha det är allt för mkt för att berätta i detalj men allt som allt löper livet rätt bra på! 

Vi är påväg in i provperioden igen.. Än en gång.. Denna gång väntar IT, FIN,ENG och PSY så det är inte jätte mycket tätt som tur är och det är jätte skönt :) 

Dagarna just nu går iallafall åt att vara i skolan, träffa kompisar, gymma med Lydia så mkt som möjligt, läsa på läxor och prov! Det är huvudprioriteringarna just nu! 

Har ju även detta med gymnastiken och att vara tränare som just nu och som förra veckan fick mig att tänka lite.. Får se hur jag gör med den biten iaf!

Nu ska jag tutta :') 

Come on


Det var fredag igår! Super skönt, hade myskväll med lyddan i lägis 

Före myset var vi på gymmet och körde, blev förvånad över att det inte var tungt.. Måste ändra nått! Resultatet blev mera att ha kallt och så än varmt svettigt och tungt! 

Ska till gymmet med lyddan idag igen vi drar efter att hon ridit sin heppe! Tror jag kör ben/armar idag så ser vi hur resultatet blir! Förra gånger jag körde armar hade jag ont i en vecka.

Hoppas alla hade en trevlig början på helgen för det hade iaf jag :)

Fredag

Idag är det äntligen änden på allt, dt är fredag! Jätte skönt att börja 11.25 fredagar denna period men lär väl få tillbaka nån annan period! Går iallafall till 4 sen och ska skriva IT prov första timmen... Haha japp! Sen avslutar jag dagen i skolan med en LÄR timme... Det är bland det tyngsta på hela veckan! 

Efter skolan ska jag till gymmet idag blir det mage och lite armar tror jag! (Ändrar mig endå alltid när jag kommer dit!) 

Men planerarna känns ändå helt okej för en fredag i november. 

Såhär fint lyste solen upp mitt rum idag så tog en godmorgon bild! 



5.11.2013

Hallå! två från förra veckan får ni! Sitter hemma med tjockiströja, mjukisar och skidstrumpor på, suuper mysigt. Har frysit hela dagen så tänkte jag skulle slå på stort att få upp värmen nu innan jag kyler ner mig i mitt sovrum inatt igen. 

Imorse greps jag av panik. Min älskade iPhone gav upp.Inget liv, tochen slutade alltså fungera. Alla knappar fungerade bra men touchen NEJ den skulle inte funka, kom till skolan och mötte min tekniker till vän fanny och hon lyckades till slut stänga av den och sen fungade den igen!. SKÖÖNT! förrutom att den fortfarande har problem så jag har insett att jag får välja mellan att vara irriterad varje dag för att telefonen inte fungerar eller helt enkelt köpa en ny...... :'( 
 
Det var Skolfotografering idag också, hahah skönaste ever blinkade på alla bilder. Usch! nåja på engelskan var det muntligt prov och läsförståelse som gällde efter det bara gick jag till gymmet och körde amarna och jag har redan trääääningsväääärk.! hehe skönt.
 
Imorgon blir det lång dag igen... håhå vi hörs!"
 

sugen

skulle både behöva och vilja klicka hem lite nya träningskläder till vintern! Här är några jag är sugen på.
 

00:36

Hej! Klockan börjar närma sig 01.00 och jag är varken sömning eller har lust att sova. Har bara tagit det lugnt idag 2 svängar till faster har jag hunnit med dock och 1 sväng in till stan på bastu tillsammans med lyddan ikväll. Riktigt skönt var det, jätte skönt att vara ren nu iallafall och det har jag inte varit på år och dagar känns det som! ;) 
Imorgon är det skolan från 8-4 och sen till Fammo och äta, träna pojkarna och efter det till världens bästa faster som fyller år ❤️ Puss! 




RSS 2.0