sitter fast mellan två bokpärmar

...i och med rubriken så tänker man ju sofia har börjat läsa böcker. Nej verkligen inte. Usch nej. Jag läser kursmaterial... och det suger bajs.. men så är det! provperioden börjar för min del avta och det gillas skarpt. Funderar på hur jag ska fira det här lite granna sen.. har inte bestämt mig än om jag bjuder hit lite vänner eller om det bara blir en kväll i badkaret i lugn och ro.
 
 

Fastnar man en gång så sitter man fast

Satte mig vid datorn efter att mamma lämnade mig ifred,... här sitter jag ännu... jag borde plugga! NU back to work
 
 

Fastnar man en gång så sitter man fast

Satte mig vid datorn efter att mamma lämnade mig ifred,... här sitter jag ännu... jag borde plugga! NU back to work
 
 

Inget kan stoppa oss

 
 

nejnejnej

Hej! tror jag börjat dragit på mig en förkylning... och jag har inte tid inte tid alls. Vill ju träna och vara pigg och göra bara sånt jag vill. Men så är inte fallet just nu förstår ni säkert, jag avbokade boxen idag p.g.a. att min axel är uppsvullen och förkylningen lurar... imorgon har jag grit bokad men funderar på att avboka den också... vill verkligen inte dra på mig en långsittande förkylning. Men det tror jag bestämt jag bestämmer imorgon! 

Har kommit igenom hela biologin 1 gång nu, lämnade in inlämningsuppgiften igår och skickade även in samhälla projektet igår! skönt att lyfta lite från axlarna! 

Imorgon är det stadsvandring med Olle i vinterkylan för att sen komma in till samhällan och köra presentationen. kommer nog gå bra så det känns bra!
 
 

train hard like a rockstar

 
 
 
 

Teddy

åh kommer ihåg hur mycket jag älskade den här bebisens mössa när jag såg den, min mamma kom hem med en sån sparkdräkt i teddy tyg åt mig och jag bor i den. nästan så jag tar den till skolan! ;)
 
 
 

Fredag, och återigen helg


Hänger i skolan forsättningsvis och gymmet! Trivs som fisken i vattnet med tjejerna i gruppen i bollis! Så såhär långt är egentligen allt bara bra. Jag har en fantastiskt fin vän också♥!
 
Provperran började idag och då inleds samtidigt sliskighetsperioden, man blir äcklig redan första dagen. Oavsett skrev jag historia prov och det gick absolut inte så bra som jag hoppats på... men nya tag och började på biologi inlämninguppgiften idag också. Imorgon är det fullt fräs bio1 plugg. hatar den kursen av hela mitt hjärta. men snart snart snart är det över!
 
Hänger på snapchat under dagarna och läser som sagt mycket i böckerna just nu så det är super skönt när man kommer till gymmet och bara kör järnet! För det gjordes idag på Grit. riktigt skönt var det, kanske blir en fredagsrutin! vet vem, vem vet!
 

Hissaplugg

Sitter just nu inlåst på toan i huset för att få vara ifred och verkligen läsa det sista till Hissan, går helt okej faktiskt.. Men jag är inget större fan av att plugga det är en sak som är säker iaf.
Skrev svenska ordförståelseprov idag och 29/30 var ju faktiskt helt okej, så nu är jag godkänd i kursen! 
Ikväll ska jag även hinna gå igenom sk5 som jag ska försöka skicka in till henne också! 



Skriv skriv skriv

Jag är trött på att man hela tiden ger och ger och ger men får aldrig någonting tillbaka utom skitsnack! Tycker verkligen det börjar bli dags att växa upp! Är just nu bara arg och det var så himla skönt att få ha Box på gympan och tsm med Emma gick det jätte bra! Gillade Smulle boxen för jag fick ut någonting bra av det. Ikväll är det träning med tjejerna i bollis och sen hem och plugga! Längtar efter att sätta mig i en varm dusch men vet inte hur jag kommer hinna med det, prioritet 1 är att skicka iväg samhällan till Cissi och 2 är att plugga på hissa! 





Köpt egna födelsedagspresenter





Dags att ta tag i livet

okej, jag kom just hem från bollhalla. Det är nu jag borde ha pli och gå och plugga direkt gör jag det? nej jag sitter framför datorn alltsååå aah blir trött på mig själv! jag måste plugga ikväll för att kunna åka till avancia på box och core imorrn... skärpning nu!
 

träningsinlägg

Ni känner alla igen.."nu ska jag börja träna, bli nyttig och fit som fan" och ni alla känner igen..."ligger i soffan och äter godis" ungefär sån period har jag nu..men ingenting är ju roligt och det är absolut inte roligt när man inte mår bra. Det blir inte kul att se andra folk om man helst bara skulle dra på sig en hoddie och luvan över huvudet och aldrig behöva vakna upp i detta deceni mer. Men det finns inget val... Jag måste ta tag i mig själv så... det första jag gjorde idag var att boka ett box pass, ett grit pass, ett cx pass... håhå! Såhär är jag.. 1 vecka kör jag för jävla mkt träning och nästa vecka är jag här igen... "ligger i soffan och äter godis" och det börjar kännas patetiskt.
 
 

du får mig att le

 
 

Älghippa

Stationerade mig på ekeborg igår kväll, det var nämligen älghippa som gällde. En helt okej kväll efter mycket funderande! Kom hem vid halv 1 och stupade rätt i sängen. Vaknade vid 9tiden och steg då upp och läste till hissaprovet... har kommit igenom del 1 och en del av del 2 så det känns helt okej... borde göra biologi uppgifterna för dom ska snart vara inlämnade.. ah bio1 du ger mig gåshud.... usch! 
 
Nåja! Idag är det ishockey som gäller med pappa. Har vart ut och lekt med nellie men var tvungen att gå in efter bara en stund för det kom en flock med örnar så vågade inte vara ute med lillskiten! Gick istället på en träningsprommis med Buster, funkade riktigt bra tills jag insåg att mina muskler fått nog... hoho!
 
 
 

Fredag

Ännu en vecka har gått! Biologi förhöret är skrivet och sista hela veckan innan provperioden är förbi.. Gillar jag det.. Är inte säker, jag är inget stort fan av provperioden men har bara 2 riktigt tunga så ska nog gå bra! Har legat i soffan den jag kom hem, ska nu ta en sov på några minuter och sen ska jag börja med historian! Det är ett måste ikväll, har skjutit och skjutit på det hur länge som helst! 



Stress

Vad pågår? Jo allt för mycket skulle jag säga.. Skola hela dagarna, plugg.. Snart börjar provperran, gym eller bollis på kvällarna.. Aaah :( trivs inte med stress liv.. Trots att jag kanske inte borde ens känna mig stressad gör jag det.. Men det har blivit mkt tid på gymmet närmsta veckan och även kommande hoppas jag! Men imorgon är prio 1, biologin! Jippi! 




Bilder säger mer än tusen ord





aaaah

Skickade just in min biologi hemuppgift! aldrig vart så lättad i hela mitt liv, cp skönt! Resterande av jullovsdagarna ska jag träna och gå igenom lite skolarbete... i lugn och ro för nu är äntligen biologin borta ur mina tankar!
 
 

Nothing




Gör det jag aldrig trodde jag skulle göra

... Jag bloggar när jag är på gymmet., men faktiskt allt är bara jobbigt så bloggar emellan mage och armar nu... Kom mig äntligen iväg hit.. En fredag.. Har sprungit en stund och nu har jag kört magövningar och lite rygg.. Ska just börja med armarna! Känner att jag använder mkt ....... Men det är lite så mitt liv är just nu är topp 10 världens mest deprimerade människor! 
På bilden nedan är jag iaf glad!



New phone


Pappa kom upp till mig igår morse och slängde den här lådan på mig.. ;) äntligen en telefon som fungerar!

RSS 2.0