Friday, hallooo

Vad sker? jo första veckan efter sportlovet har traskat förbi och idag är det äntligen fredag! Börjar 8 alla dagar den här perioden så det ska bli jätte skönt med lite sovmorgon i helgen. På tapeten står annars kursval inför tvåan, (panikar redan här) går i skola 8-4 nästan alla dagar, tränar världens bästa gympa grupp. Blir så glad. 
 
Annars håller jag just nu på att skriva min hälsobild som ska lämnas in på torsdag, och snart tänker jag gå och lägga mig ner i soffan och njuta av fredagen! För det förtjänar jag tycker jag! 
Bjuder på en bild på Moa och Nellie till er bara!
 

Long time, but I'm happy now





Sportlovet

Jag gör ingenting på mitt sportlov. Och ja det är otroligt skönt faktiskt. Lite tråkigt dock att jag drog på mig den här förkylningen lagom till lovet med ont i halsen som tusans så har måsta hållit mig borta från gymmet.Men idag åkte jag dit och sprang i 20 minuter och sen hem, mjuk start liksom.
 
Det var härligt väder idag så efter att passat olivia och theo en stund så gick jag ut och lekte med Nellie på gården. Plockade upp lite grenar och sånt som är super skönt att göra när det är härligt väder ute.
 
Imorgon blir det en hel hemmadag till men på onsdag åker jag med mamma till sverige och vår shoppar lite, blir ingen lång dag då vi tänker komma hem med tidiga men kommer ändå lite bort och det är skönt.
 
Lillkusinen har ju fyllt år också!
 

Sovmorgon

Inledde första lovmorgonen med en sovmorgon till 12.30, skönt! 
Igår var det karonka, både kladd och fin. Var väl inte så nöjd där ett tag på kladdkaronkan men jag hade roligt iaf! Kvällens par var hur fina som helst och parodierna gick igenom, vissa bättre än andra! 

Idag är det inte några planer vad jag vet kanske middag med gummor men annars bara ta det lugnt, måste försöka tvätta håret en gång till pga kladdkaronkans bus ;)! 

Puss och hej! 



Kaos

Jag lever som sagt, livet mitt lever lite igen. Har hänt jätte mycket sen sist... Och nu under periodstarten av 4an så har det varit så sjuuuk kaos så det är inte klokt. Första dagen på 3 veckor som jag ligger i min säng om bara slappnar av! Uppskattar super mycket sånna dagar som denna. I fredags fyllde min mor år och före det hade även mommo födelsedag snaaaart snaaart är det min tur, thihi! 
MEN nu ska jag springa och äta lunch sen återvända till min säng!

Jag lever


1)påväg till gymmet 2)hälsade på bamse 3)Young Russian Ballet med mamma 4) hemma

vi gillar att pussas

 

RSS 2.0